2 березня 2015 р.

Декорування фотоальбому




Це звичайний сучасний альбом для фотографій, який можна придбати в магазині. Це альбом з моїми студентськими фото і не тільки...  Він собі спокійно лежав уже майже три роки і тут я вирішила його трішки модернізувати-декорувати: пошити обкладинку та зробити вкладку-віньєтку.
Для обкладинки ідею поєднання льону і гачкованої серветки позичила у Юлії (ось її блог, загляньте там безліч красивих робіт). На обкладинці також є серце, на якому я намагалась щось вишити та прикріпила маленькі гачковані квіти. В середині серця трошки синтепону, тому воно об'ємне і м'якеньке. Серветку і дрібні квіточки відтіняла чаєм. Ніколи цього не робила, експеримент ніби пройшов успішно.:)) Також є такий декоративний елемент з кумедною пташкою-підвіскою.:)
   
Щодо моєї віньєтки. Фото-віньєтку з портретами моїх однокурсників, зробила у фотошопі (як випускалися випускні альбоми не робили, була лише фотосесія з проф.фотографом.) З тонкощами і техніками скрапу я не знайома, тож знову мої експерименти: лист паперу фарбувала кавою, а кутики для фото зробила з серветок і також відтінила чаєм. Сама вкладка кріпиться просто, за допомогою мотузки, що протягується в середині альбому.:) 


Звичайно краще було б власноруч зробити весь фотоальбом, але то якось іншим разом. Будемо вважати цей тренувальним.:))

2 коментарі: