26 лютого 2016 р.

Трояндова серветка / печиво


Cерветка, плетена гачком, побачила в Pinterest (там і схемка є).
Серветку можна використовувати як підставку під гаряче. 
Також спробувала спекти італійське печиво "Біскотті". Робила з родзинками, горіхами та вівсяними пластівцями,  (за основу браала цей рецепт.) Вийшло смачненьке, беріть на замітку!:) 
Біскотті – це тверде та хрумке печиво, яке дуже популярне в Італії ще з ХІІІ сторіччя. В перекладі з італійської Biscotti означає «приготоване двічі». І дійсно, спочатку випікають довгі тонкі батони, потім нарізують їх скибочками і випікають ще раз протягом короткого часу. Біскотті традиційно робили з фундуком та анісом, проте зараз до них додають різноманітні горіхи, лимонну та апельсинову цедру, шоколад, прянощі.

3 коментарі: