30 червня 2017 р.

Вишита сукенка





Нарешті показую свою вишиту сукню.
Довго я мріяла про сукню, давно вже вишила, кравчиня пошила і нарешті я її вдягнула.
Тканина льон, вишивка хрестиком біля горловини та на рукавах, по низу мережка з настидом, ну і на рукавах ще проста мережка по низу.
Спочатку хотіла вишити геометричний орнамент, але переплетіння тканини не рівне, тому зупинилась на квітах (схема). Хотілось щоб це не було занадто яскраво і занадто традиційно.
Мережку з настилом вишивала вперше, довгий це процес, але цікавий. :)

6 коментарів:

  1. Дуже гарно! Саме нетрадиційні кольори і стали головною принадою цієї сукні!

    ВідповістиВидалити
  2. Оригінальний підбір кольорів і красивий результат!

    ВідповістиВидалити
  3. Файна сукня, м'які кольори і гарнюща мережка!

    ВідповістиВидалити
  4. Я Олена Авель з України, я хочу дати кожному свідчення свого життя. я була одружена зі своїм чоловіком Амосом Авелем, я так його люблю, що протягом останніх 8 років ми тепер одружені з двома дітьми. коли він їхав у відпустку до Франції, мав на увазі даму на ім’я Мері, він сказав мені, що він більше не зацікавлений у шлюбі. я був такий розгублений і шукав допомоги, що не знаю, що робити, поки не зустрів свою подругу міс Пашу і не розповів їй про свою проблему. вона сказала мені не хвилюватися, що вона мала подібну проблему раніше, і познайомила мене з чоловіком на ім'я доктор алаба, який зачарував його колишнього і повернув його до себе через 2 дні. Міс Паша просить мене зв’язатися за допомогою до любовного заклинання доктора Алаби. Я зв’язався з ним, щоб допомогти мені повернути мого чоловіка, і він попросив мене не хвилюватися, що боги його чотирьох батьків будуть битися за мене. Він сказав два дні, що поверне мене і мого чоловіка назад. Через два дні зателефонував мій чоловік і сказав, що він повернеться, щоб перевірити ситуацію зі мною. Я була здивована, побачивши його, і він почав кричати про прощення. Зараз я - найщасливіша жінка на планеті за те, що цей дивовижний заклинатель зробив для мене та мого чоловіка. Ви можете зв’язатися з електронною поштою доктора Алаби; dralaba3000@gmail.com Ви також можете надіслати йому WhatsApp на +2349071995123. Він сказав за два дні, що об’єднає мене та мого чоловіка. Через два дні зателефонував мій чоловік і сказав, що він повернеться, щоб перевірити ситуацію зі мною. Я була здивована, побачивши його, і він почав кричати про прощення. Зараз я - найщасливіша жінка на планеті за те, що цей дивовижний заклинатель зробив для мене та мого чоловіка. Ви можете зв’язатися з електронною поштою доктора Алаби; dralaba3000@gmail.com Ви також можете надіслати йому WhatsApp за номером +2349071995123. Він сказав за два дні, що поверне мене та мого чоловіка назад. Через два дні зателефонував мій чоловік і сказав, що він повернеться, щоб перевірити ситуацію зі мною. Я була здивована, побачивши його, і він почав кричати про прощення. Зараз я - найщасливіша жінка на планеті за те, що цей дивовижний заклинатель зробив для мене та мого чоловіка. Ви можете зв’язатися з електронною поштою доктора Алаби; dralaba3000@gmail.com Ви також можете надіслати йому WhatsApp на електронну адресу +2349071995123 alaba; dralaba3000@gmail.com Ви також можете надіслати йому WhatsApp на електронну адресу +2349071995123 alaba; dralaba3000@gmail.com Ви також можете надіслати йому WhatsApp на +2349071995123..,.,,,.,,.,

    ВідповістиВидалити