26 листопада 2013 р.

Карпати



Це моє найулюбленіше і найцінніше горнятко, до якого приклав руку невідомий художник. Саме воно нагадує мені про незабутні враження від мадрівки в Карпати:).



Є в Україні чимало гарних куточків, куди б можна було поїхати відпочити, але найбільш мальовничими вважаються Карпати – край, «де гори й полонини, де стрiмкi потоки-рiки, де смерiчок ген розмай…».
І скільки б Ви разів там не побували, хочеться повертатися туди знову і знову…Карпати – то унікальна й казкова місцевість, одна лиш згадка про яку гріє душу приємними спогадами чи бажанням відвідати гори. Неповторні пейзажі навік закохають у себе кожного, хто хоч раз тут побував.
Найяскравіші та найекстремальніші враження від Карпат — сходження на Говерлу.
Гове́рла — найвища вершина Українських Карпат і найвища точка України, висота 2061 метр над рівнем моря. Похід на Говерлу захоплює величчю краєвидів, які сягають сотні кілометрів. Це можливість випробувати свої сили та побачити Карпатські гори у всій красі.

   

6 коментарів:

  1. І я люблю Карпати, безмежно люблю)
    Я б із задоволенням підписалася на Ваш блог, якщо Ви додасте гаджет "Постійні читачі" ) Це можна зробити, якщо зайти у Макет - Додати гаджет - Постійні читачі.
    Запрошую й Вас у гості http://stvorenisercem.blogspot.com/ .Давайте дружити)

    Й ще якщо непринципово, то для зручності коментування приберіть капчу (перевірку коментів словом). Це можна змінити в налаштуваннях)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую за корисні поради, спрбую виправити недоліки. а в гості обов'язково завітаю!:)

      Видалити
  2. Дуже гарні краєвиди!
    І пишите Ви цікаво. Приємно познайомитись!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую за коментарі! мені теж дуже приємно познайомитись!:)

      Видалити
  3. Присоединяюсь к восторженным комментариям! Примите мою награду - http://tusik-a.blogspot.ru/2013/11/blog-post_30.html

    ВідповістиВидалити