1 жовтня 2015 р.

Місто Лева

"Львів - то ж не лише будинки, кнайпи, крамниці, ринки, бруківка, його мешканці. Це місто - живе-живісіньке, справжнє, з особистою біографією, харизмою, вдачею, характером."Дара Корній "Зірка для тебе"
У цьому чудовому місті я була вдруге, тому дещо вже бачила.
Цього разу я вже знала, що хотіла побачити, а це - краєвиди з ратуші та Високого замку, а ще обійти якомога більше знаменитих львівських кнайп, поблукати львівськими вуличками, насолодитися львівською кавою, завітати на LVIV COFFEE FESTIVAL. Все це мені вдалося! Львів прекрасний!:)



















 Я обійшла, мабуть всі найпопулярніші заклади Львова, посмакувала кавою тістечками і не тільки. Була в таких кнайпах : "Криївка", "Гасова лямпа", "Львівська копальня кави", "Львівська майстерня шоколаду", "Світ кави", "Цукерня", "Дім легенд". Кожен заклад по-своєму цікавий, скрізь смачно і затишно!




 На фестиваль кави теж завітала, Після тих всіх кав'ярень мене вже мало можна було чим здивувати, але все ж кави там я випила, придбала трохи кавових зерен для себе, подивилась невеличку виставку горняток (колись і в мене буде така колекція:)) та кавового приладдя.


 
Кава у Львові чудова, бо має присмак міста. Дара Корній "Щоденник мавки"

4 коментарі:

  1. Львів завжди прекрасний! Молодець, що побувала на фестивалі кави і поділилася фіотографіями!

    ВідповістиВидалити
  2. Чудові фото! Ми теж нещодавно повернулися зі Львова та вже скучаємо за ним) Львів - це город-казка!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Любо,дуже гарні фото.Цими фото показано істинний Львів, яким він є і для львів"ян.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую всім за коментарі! дуже приємно!:))

    ВідповістиВидалити